Прокуратура встановила особи та повідомила про підозру двом російським військовим, які розстріляли мирних жителів Чернігівщини

Прокуратура ідентифікувала та заочно повідомила про підозру двом російським військовослужбовцям, які відкрили прицільний вогонь по автомобілю з цивільними на Чернігівщині. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у Телеграм 17 листопада.

"Рухаючись автодорогою в напрямку села Хмільниця, цивільний транспортний засіб зупинився на узбіччі, щоб не перешкоджати руху колони ворожої техніки. Автівка та люди в ній не становили жодної загрози для окупантів. Проте російські військові, у тому числі двоє підозрюваних, почали обстрілювати машину з автоматичної зброї", - зазначається у повідомленні.

Також у Офісі генпрокурора додали, що водій та пасажирка автомобіля загинули на місці події, а двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження.

Всього у авто знаходилось шестеро цивільних, серед яких троє неповнолітніх. Вони  намагались виїхати з села Рогощі Чернігівського району, яке було тимчасово окуповане російськими військами.

Як повідомлялось раніше, прокуратура встановила особи бойовиків "ЛНР", винних у вбивстві письменника Вакуленка та ще трьох людей на Харківщині.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті