Прокуратура Донеччини: серед загиблих у Слов’янську - 2-річна дитина, а серед поранених - 14-річна дівчина

В результаті російського ракетного удару по Слов’янську 14 квітня серед загиблих - 2-річна дитина, а серед поранених - 14-річна дівчина. Про це увечері 14 квітня повідомляє прокуратура Донецької області.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). За даними слідства, 14 квітня 2023 року армія РФ здійснила масовану атаку на м. Слов’янськ. Цього разу окупанти поцілили по щільній житловій забудові. На даний час відомо про загиблу 2-річну дитину, ще восьмеро цивільних осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Серед них 14-річна дівчина. Під завалами, ймовірно, ще залишаються люди. Пошуково-рятувальна операція триває", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що за попередніми даними, окупанти використали проти мирного населення зенітно-ракетний комплекс С-300.  

Як повідомлялося, у Словʼянську в результаті удару рашистів вже 5 загиблих і 15 поранених

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті