Далі буде. У ГУР відреагували на вибухи на Чонгарському мосту

Українські військові не можуть коментувати інциденти на окупованих територіях, але ситуації, схожі на вибухи на Чонгарському мосту, відбуватимуться й надалі. Про це 22 червня в ефірі "24 каналу" повідомив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

"Зараз триває робота і вона буде продовжена. Це планомірна робота Сил безпеки, оборони, руху опору, місцевого населення, яке очікує на повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що далі буде", - заявив він.

Також Юсов зауважив, що аналізувати те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, можна буде вже після звільнення цих територій.

Нагадаємо, раніше вранці окупанти повідомили про нічний удар по Чонгарських мостах, через що рух із Криму було припинено.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті