"Президент – окремо, війна – окремо. Цікаво, правда?". Гіркін обурився, що путін не коментує війну

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що ЗС РФ наразі відмовилася від будь-яких наступальних операцій в Україні. Про це він повідомив у відеотрансляції 8 грудня.

"А хто такі геніальні люди, які тоді (у 2014, - ред.) проштовхнули Мінські угоди? Вони кудись поділися? Ні, вони всі при нас... Я чув про те, як Суровікін доповів міністру оборони Шойгу про залишення Херсона, а після цього тра-ля-ля-ля та президент Володимир Володимирович звернувся до Федеральних зборів з пропозиціями вжити заходів щодо підвищення доступності автотранспорту для незаможних сімей. Тобто війна – це окремо, президент у нас – це окремо. Винен, спеціальна військова операція", - розповів він.

"Тобто за СВО у нас тепер відповідають дві людини (Суровікін і Шойгу), а президент у нас, виявляється, ні до чого. Хтось пам'ятає ще чи це вже засекретили, як він спочатку операції з такими заявами виступав по Україні? Президент, не Шойгу. Чи це вже все? Поки ми рухалися вперед, президент щось там говорив, а потім він знову ні до чого? Мабуть так. Президент - окремо, війна - окремо. Цікаво, правда?", - додав терорист.

Він також зізнався, що не стежить за виступами російського диктатора Володимира Путіна.

Як повідомлялося раніше, російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що знову не зміг "потрапити на війну" і повернувся до Москви.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті