Президент Грузії закликала негайно запровадити візи для росіян

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що вважає неприйнятним рішення влади росії, яка скасувала візовий режим для громадян Грузії і дозволила прямі рейси до країни. Про це Зурабішвілі написала у Твіттер 10 травня.

"Чергова російська провокація! Відновлення прямого авіасполучення та скасування візового режиму з Грузією неприйнятні доти, доки Росія продовжує агресію проти України та окупує нашу територію!" - заявила президент Грузії.

Зурабішвілі також закликала скликати Раду національної безпеки та розглянути питання про запровадження віз для російських громадян терміном на три місяці.

"Необхідний більший контроль держави щодо росіян, які в'їжджають до нашої країни, тому необхідно вжити якихось заходів, щоби все це знаходилися в нормальних цивілізованих рамках", — сказала Зурабішвілі на брифінгу.

Вона також підкреслила, що "Грузія не потребує якихось нібито поступок з боку Росії".

Нагадаємо, 10 травня президент РФ путін скасував візовий режим для громадян Грузії та зняв заборону на прямі авіарейси.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті