Прес-секретар Кремля: "Для нас це вже стало війною"

Росія та Україна перебувають у стані війни. Про це прямо заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у розмові з журналістами російської газети "Аргументы и факты".

За словами Пєскова, "РФ не може допустити існування на своїх кордонах держави, у якої задокументовано намір використовувати будь-які методи, щоб відібрати у неї Крим, не кажучи вже про території нових регіонів". 

РФ продовжить діяти таким чином, "щоб військовий потенціал України не міг загрожувати безпеці її громадян та її території", заявив прес-секретар російського диктатора.

"Ми перебуваємо в стані війни. Так, це починалося як спеціальна військова операція, але як тільки там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною. Я в цьому переконаний. І кожен повинен це розуміти, для своєї внутрішньої мобілізації", - сказав Пєсков.

Як повідомлялося, внаслідок масштабної російської атаки по містах України 22 березня знеструмлено сотні тисяч будинків.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті