Представник 21-ї ОМБр - про ситуацію на Куп'янському напрямку: ворог вирішив питання з дефіцитом снарядів і нав'язує стрілецькі бої

Російські окупанти збільшили кількість обстрілів на Куп'янському напрямку, бо, ймовірно, вирішили питання з дефіцитом снарядів. Про це повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю 21-ї Окремої механізованої бригади (ОМБр) Сергій Дібров в ефірі "Єдиних новин" 2 листопада. 

"Або це може свідчити про пересування на наш напрямок нових підрозділів. Крім того, продовжуються спроби нав'язати нам стрілецькі бої, спроби штурмувати наші позиції, але ворог не має жодних успіхів. ...Підійти близько до наших позицій важко, тому вони використовують їх як САУ і ведуть вогонь поза зоною прямої видимості", - сказав Дібров.

Зазначається, що застосування ворогом танків на даному напряму рідке, але все-таки буває.

Раніше повідомлялось, що генерал Сирський розповів, чого прагнуть окупанти на Куп'янському напрямку: "Мета росіян зрозуміла".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті