ППО знищила 4 ракети і 3 "шахеди" під час нічної атаки росіян - до Києва жоден боєприпас, що несе смерть, не долетів

Українська система ППО збила чотири ракети і три "шахеди" під час нічної атаки РФ - до Києва не долетіла жодна ракета. Про це 4 червня повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

"З 01:00 до 04:00 години 4 червня 2023 року противник застосував п'ять іранських ударних БПЛА "Shahed-136/131" із Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555... Силами й засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети і три ударні дрони", - повідомили українські військові.

Ракети росіяни випустили за допомогою шести стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, які здійснили пуски з району Каспію. Окремо в Повітряних Силах підкреслили, що росія продовжує нічні атаки по території нашої країни.

Водночас у Київській міській військовій адміністрації зазначили, що сили ППО знищили всі ракети і БПЛА, які атакували Київ - причому знищили їх ще на далеких підступах.

"За попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Усе, що прямувало в бік міста - ППО знищило ще на далеких підступах. Другу ніч поспіль кияни не чують звуки вибухів над головою", - написав начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни минулої доби завдали 30 авіаційних ударів і 56 ударів із РСЗВ.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті