Потяг "Укрзалізниці" з фурами прибув до Польщі. Такі відправлення планується зробити регулярними

Партія вантажівок залізницею прибула до Польщі. Українська та польська сторони узгодили всі питання щодо перевезень та оформлення митних і прикордонних процедур. Про це 10 грудня повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Зазначається, що далі вантажівки до пункту призначення попрямують автошляхом.

"Наступні відправлення планується зробити регулярними та задіяти в перевезеннях більше модернізованих платформ", - йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" нагадали, що організували між Україною та Польщею контрейлерний поїзд для перевезення вантажівок. 

Він курсує за маршрутом Скнилів (Україна) – Славкув (Польща).

"Укрзалізниця вдячна Київському відділку Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України за те, що повірили та переконали перевізників відправити свої вантажівки залізницею.  Також вдячні Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України за те, що подбали про безпечне курсування поїзда по території України", - пишуть у відомстві.

"Щоб замовити перевезення вантажівки контрейлерним поїздом з України, потрібно звернутися до філії «Центр транспортного сервісу «Ліски» АТ «Укрзалізниця», у зворотному напрямку – до UZ Cargo Poland", - додавли в повідомленні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті