Посольство США попередило своїх громадян, що найближчим часом у Москві може статися теракт

Посольство США в РФ опублікувало для своїх громадян попередження про те, що найближчим часом у Москві може статися теракт. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти планують найближчим часом атакувати великі збори в Москві, включно з концертами, і громадянам США слід уникати великих зібрань протягом наступних 48 годин", - попередило диппредставництво.

Крім цього, воно порадило уникати натовпів, стежити за оновленнями в російських ЗМІ та аналізувати обстановку.

Незабаром це повідомлення дослівно процитував на своєму сайті МЗС Великої Британії.

У Кремлі ці заяви поки що не коментували. Головред RT Маргарита Симоньян зі свого боку закликала владу США і Британії передати відомості про можливі теракти російським спецслужбам, інакше це вважатиметься "пособництвом".

У п'ятницю, 8 березня, в Москві відбудуться заходи, присвячені Міжнародному жіночому дню. Цей день у РФ оголошено вихідним, нагадують у повідомленні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті