Понад 430 переселенців з Луганської області отримали допомогу в хабі в Одесі за тиждень

Понад 430 ВПО з Луганщини отримали допомогу в хабі в Одесі протягом минулого тижня. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 29 березня.  

"У координаційному центрі допомоги ВПО з Луганщини в Одеській області за зазначений період видали 434 продуктових та 133 набори гігієни", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, крім того, переселенці мали змогу отримати одяг, павербанки, дитячі підгузки.

Зазначається, що в хабі також щодня там надаються консультації працівником управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації.

Із понеділка по середу щотижня працює юрист, по вівторках – представник Лисичанського центру зайнятості.

За потреби переселенці можуть звернутися до лікаря.

Раніше повідомлялось, що понад 600 пакунків з продуктами харчування отримали переселенці з Луганщини у хабі Києва.

Статті

Світ
16.04.2024
09:07

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті