Добалакався: поліція затримала одесита, який закликав рашистів до ракетного удару по місту

В Одесі поліція затримала місцевого мешканця, який закликав рашистів до ракетного удару по місту. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Правоохоронці встановили, що шанувальник «русского міра» неодноразово надсилав в чати рф меседжі з проханням здійснити по Одесі ракетний удар, подібний до того, який був у Вінниці. Оперативники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 затримали зловмисника за місцем мешкання. Під час обшуку його домоволодіння поліцейські вилучили комп’ютер та мобільний телефон із доказами його колабораційної діяльності. Вилучену техніку направили на експертизу Досудове розслідування проводиться за ч.1 ст.111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють одесита на причетність до пособництва ворогові", - повідомляється у прес-службі.

Як повідомлялося раніше, 18 липня рашисти вдарили по Одесі ракетами

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті