Польща та країни ЄС допоможуть Україні експортувати зерно

Польща та інші держави-члени Європейського Союзу продовжать надавати Україні підтримку в експорті зерна до третіх країн. Про це повідомила пресслужба МЗС Польщі у Твіттері 30 жовтня.

"Польща разом із партнерами з ЄС готова й надалі працювати, щоб допомогти Україні та тим, хто потребує транспортування необхідних вантажів", - йдеться у повідомленні.

У МЗС Польщі зазначили, що дії РФ свідчать про відсутність намірів дотримуватися міжнародних домовленостей.

Як раніше повідомлялося, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данилов назвав параноїдальним маренням "причини" виходу росії із зернової угоди

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті