Полонений рецидивіст - найманець з ПВК “Вагнер” розповів про втрати окупантів в Україні

Сили оборони взяли в полон чергового найманця з ПВК “Вагнер”, який добровільно приїхав вбивати українців аби не сидіти у в’язниці.Про це повідомив Центр Національного спротиву 23 січня.

Зокрема, полонений розповів про втрати найманців, свої відчуття від “поїздки” та як відбувається вербування.

"Найманця звати євгєній сізов, до війни він сидів у в’язниці за крадіжку. У свої 26 років це було вже друге ув’язнення для окупанта. Звільнив його від відбування покарання військовий злочинець євгеній пригожин, який у серпні завербував сізова. В результаті підрозділ сізова був розбитий напередодні, й він один з небагатьох кому “повезло” потрапити в полон", - йдеться у повідомленні.

З словами полоненого "вагнерівця", соратник путіна розповідає ув’язненим, що воювати їм треба з американцями та нацистами. В результаті ті добровільно погоджуються їхати вбивати українців, де їх без належної підготовки відправляють на передову, а далі використовують як гарматне м’ясо.

 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті