Поліція Берліна розкрила вбивство косметолога з України

Поліція Берліна розкрила вбивство косметолога з України через три роки, перевіривши на ДНК майже 100 осіб. Про це пише Телеграм-канал "BILD на русском".

Оксана Ромберг народилася в Києві, а потім переїхала до Німеччини. Там вона стала відомим косметологом, а 2011 року відкрила свій салон. Вона працювала з багатьма німецькими зірками. 1 квітня 2021 року українку знайшли мертвою у власній квартирі на вулиці Курфюрстендамм на заході Берліна. Їй було 50 років. Днями поліція заарештувала 53-річного чоловіка за підозрою у вбивстві.

З'ясувалося, що злочинець не тільки до смерті побив жінку, а й поглумився над нею за допомогою невеликих каменів. На одному з них поліція знайшла сліди ДНК злочинця. За інформацією BILD, поліція склала список усіх знайомих Ромберг і стала поступово запрошувати їх на ДНК-тест. Заарештований був 91-м у цьому списку. Раніше він не перебував на обліку поліції і не скоював злочинів. Він допомагав Ромберг по квартирі і, найімовірніше, вбив її, щоб пограбувати.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті