Загинув захисник України - один із найкращих пілотів ЗС ЗСУ Антон Листопад

Один із найкращих льотчиків ЗС ЗСУ, капітан Антон Листопад загинув, захищаючи Україну. Про це 14 серпня повідомляється на сторінці фізико-технічного ліцею Івано-Франківської облради, де навчався герой.

"У 2019 році Антона визнано найкращим льотчиком Повітряних Сил ЗСУ, був учасником бойових дій на сході України", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що з перших хвилин широкомасштабного вторгнення росіян капітан Антон Листопад – на захисті Свободи та Незалежності України.

За виявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі був відзначений президентом Украіни Володимиром Зеленським високою державною нагородою – орденом за мужність 3 ступеня.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті