"Подвійні удари" націлені на вбивство тих, хто прибув для надання допомоги: Нацполіція показала влучання "шахеда" біля поліцейських, рятувальників і медиків

Відео моменту влучання ворожого "шахеда" в декількох десятках метрів від поліцейських, рятувальників та медиків, які надавали допомогу постраждалим унаслідок попереднього влучання в Харкові, опублікувала Нацполіція України в телеграм 23 березня.  

Ворог постійно використовує тактику "подвійних ударів", що націлена на вбивство людей, які прибули на місце першого вибуху для надання допомоги. Цивільні, рятувальники, медики та поліцейські стають першими жертвами другого "прильоту". Це - найцинічніша тактика, відпрацьована ворогом в багатьох куточках світу", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок саме того "прильоту", який показано на відео, постраждали поліцейський та рятувальник.

Раніше повідомлялось, що в Харкові під час повторного обстрілу рашистів постаждали рятувальник та поліцейський.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті