Під Бахмутом загинув видатний кіберспортсмен, один із розробників української відеогри "S.T.A.L.K.E.R."

На Донеччині на передовій під Бахмутом загинув один із розробників української відеогри "S.T.A.L.K.E.R.", видатний кіберспортсмен, один з найкращих старкрафтерів часів зародження кіберспорту Володимир Єжов.  Про це повідомив його брат В'ячеслав Єжов у Фейсбуці 23 грудня.

"Сьогодні, захищаючи Україну, загинув мій рідний брат Volodymyr Rybka, батько двох дітей, вірний друг із щирим серцем. Він говорив що у боротьбі, яку зараз веде український народ, народжується щасливе майбутнє наших дітей. Сподіваюсь ти потрапив у кращий світ, брате", - написав В'ячеслав Єжов.




На сайті агентства GAMEINSIDE повідомляється, що паралельно з грою в Starcraft Володимир працював в компанії GSC GameWorld та займався розробкою ігор в тому числі S.T.A.L.K.E.R., один з персонажів гри Локі зроблений з його зовнішності.


"Після 24 лютого Володимир пішов на фронт і героїчно боронив Україну в лавах ЗСУ до цього дня, коли його життя передчасно перервалося. У Героя України залишилося двоє неповнолітніх синів. Кіберспортивна спільнота завжди буде пам’ятати героя, який віддав життя за вільну Україну", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті