Майже всі звільнені з полону РФ українські військові мають крайній ступінь анорексії

Майже всі 215 звільнених із російського полону українських військових контужені, мають переломи, хронічні хвороби та крайній ступінь анорексії. Про це повідомляє "УП" з посиланням на коментар голови патронатної служби "Азову" Олени Толкачової.

"Стан наших військових просто шокуючий. Є випадки, коли родичі не можуть впізнати своїх рідних. Наші хлопці знесилені, контужені, дуже багато прихованих переломів та загострень різного ступеня хронічних хвороб", - наголосила Толкачова.

Вона зауважила, що всім військовим надають медичну допомогу, багато з них перебуває на лікуванні та відновленні. 

За її словами, медики працюють максимально злагоджено, щоб "не пропустити жодного синця, жодної подряпини". 

Незабаром частину українських військових відправлять відновлюватися за кордоном. Державні органи намагаються якомога швидше відновити документи та картки захисників, щоб перерахувати зарплати.

Як повідомлялось раніше, українці за один вечір зібрали 10 мільйонів гривень на реабілітацію звільнених "Азовців".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті