Переможці й призери міжнародних змагань з Луганщини та їхні тренери отримали грошові винагороди (ФОТО)

Призери й переможці міжнародних змагань з Луганської області та тренери спортсменів отримали грошові винагороди від Луганської обласної військової адміністрації. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 14 листопада.

"Відповідне розпорядження підписане начальником обласної військової адміністрації Сергієм Гайдаєм", – сказано в повідомленні.

"Провідні спортсмени Луганської області навіть у ці нелегкі часи знаходять у собі сили тренуватись та рушити до нових перемог, – зазначив начальник управління молоді і спорту ОВА Антон Волохов. – Підтримувати спортсменів – це одне з основних наших завдань".

Уточнюється, що, згідно з розпорядженням, винагороди отримали:

- бронзовий призер чемпіонату Європи зі стрибків у воду Олег Колодій;

- бронзовий призер чемпіонату Європи зі стрибків у воду Олександр Горшковозов;

- чемпіон та срібний призер чемпіонату світу з легкої атлетики серед осіб з ураженням слуху Олександр Дмитрієнко;

- чемпіон та двократний срібний призер європейської першості зі стрибків у воду, срібний призер чемпіонату світу зі стрибків у воду Олексій Середа та його тренер Тамара Токмачова;

- срібний призер чемпіонату світу з бодібілдингу та фітнесу Вадим Василевський;

- чемпіонка та бронзова призерка світових змагань з класичного жиму лежачи, чемпіонка Європи з класичного жиму лежачі Наталія Череменко та її тренер Андрій Івженко;

- бронзова призерка чемпіонату світу з класичного жиму лежачи Ганна Кадацька;

- бронзовий призер чемпіонату світу з пауерліфтингу Микола Бараннік;

- чемпіонка європейської першості, срібна та бронзова призерка чемпіонату світу з пауерліфтингу серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату Наталія Олійник та її тренер Андрій Івженко.

Раніше повідомлялось, що три нагороди, включаючи дві золоті, здобули велоспортсмени з Луганщини на всеукраїнських змаганнях.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті