По тій незначній території Луганщини, яка є деокупованою, ворог за добу випустив 548 снарядів - Лисогор

По території кількох деокупованих сіл Луганської області російські окупанти випустили 548 снарядів протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі "Єдиних новин" 6 січня.

"Тільки за вчорашню добу 548 снарядів прилетіло по тій незначній території Луганщини, яка була деокупована. Загалом 150 обстрілів зафіксували наші військові", - сказав Лисогор.  

Він уточнив, що надзвичайно важкі бої наразі відбуваються в районах Білогорівки й Серебрянського лісництва. 

"Ворог використовує панування у повітрі, а саме - викоритсовує надмасивні снаряди КАБ, в тому числі використовує ствольну артилерію. Намагається колонами йти на прориви в супроводі танків, броньованих машин. Але своєчасне їх виявлення дозволяє нашим Збройним силам знищувати ворога", - зазначив голова ОВА. 

Раніше повідомлялось, що ворог за допомогою авіації намагався прорвати оборону ЗСУ в Серебрянському лісництві: відбито три штурми окупантів.

Раніше також повідомлялось, що росіяни здійснили наймасштабніший авіаналіт на деокуповане Невське Луганської області, зруйновано будинки, поранено чоловіка.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті