"По-перше, сучча пика, «нічия земля» не у нас, а у вас". Мер Дніпра відповів Орбану

Мер Дніпра Борис Філатов різко та "неполіткоректно" відповів прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану, який назвав Україну "нічийною землею". У своєму Телеграм-каналі ввечері 27 січня Філатов російською мовою назвав Орбана "сучою пикою", а угорську владу - худобою.

"Орбану. На русском. Неполиткорректное. Во-первых, сучья рожа, «ничья земля», не у нас, а у вас. Мы тут жили тысячелетиями, а не приперлись из-за Урала. Во-вторых, надо быть особо одаренными, что вас ненавидели везде: от Румынии со Словакией до Сербии с Украиной. Трианонский договор - это ведь в наказание за историческое скотство. В-третьих, ваши зверства и постоянное желание угодить тиранам в каждой мировой войне сделали вас историческими изгоями. В-четвертых, надо быть уж совершенными подонками, чтобы простить Советам и их наследникам 56-й год. В-пятых, надо быть окончательными моральными уродами, чтобы сидеть «под зонтиком» Евросоюза и НАТО и крутить всем дули. Выйдите из под «зонтика», и мы, вас, бл@дей, вынесем в три дня", - написав Філатов.

"Скоты. Нет, не венгерский народ. А выродки, которые там у власти", - додав мер Дніпра.

Як повідомлялося, Орбан назвав Україну "нічийною землею", МЗС викликає посла Угорщини для "відвертої розмови".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті