Після теракту в Підмосков'ї Путін бреше росіянам про "гітлерюгенд" в Україні

Російський диктатор Путін повідомив росіянам новий фейк про те, що в Україні нібито створюється новий "гітлерюгенд". Про це він сказав під час наради щодо заходів, які вживають після теракту в "Крокус Сіті Холі", - пишуть росЗМІ 25 березня.

Путін заявив, що мета таких терактів - посіяти паніку в російському суспільстві, і водночас показати своєму власному народу, що "для київського режиму ще не все втрачено".

"Потрібно тільки виконувати накази своїх західних кураторів, воювати до останнього українця, виконувати команду з Вашингтона, ухвалювати новий закон про мобілізацію, створювати щось на кшталт гітлер'югенда в новому його, звісно, виданні", - видав набір фейків російський диктатор.

Нагадаємо, що саме в Росії ще кілька років тому створили дитячо-юнацький військово-патріотичний громадський рух "ЮНАРМІЯ". Його учасниками сьогодні є понад 1 мільйон 300 тисяч дітей і підлітків по всій країні, регіональні штаби Руху представлені у 89 регіонах Росії. 

Як повідомлялося, російський диктатор Путін визнав, що теракт у "Крокус сіті холі" 22 березня скоїли "радикальні ісламісти", але звинуватив у стрілянині "тих, хто воює з Росією руками київського режиму". 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті