Після деокупації Бучі світ здригнувся від жорстокості росіян: лідери України та іноземних країн вшанували пам'ять жертв агресії РФ

У річницю визволення Бучі місто відвідали президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук і низка іноземних лідерів. Про це 31 березня в Telegram повідомили глава держави та пресслужба Верховної Ради.

"У річницю визволення Бучі разом із главами іноземних держав та урядів вшанували пам'ять жителів міста, які загинули під час російської окупації", - повідомив Зеленський.

Під час візиту до Бучі делегація поклали лампади до Хреста біля церкви Святого Андрія Первозванного. Також на відновленій щоглі Меморіалу захисникам територіальної громади міста Буча було піднято прапор України.

"Рік тому Буча пережила кошмар. Після звільнення міста, світ побачив і здригнувся від жорстокості злочинів, які вчинив ворог", - додав Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну на саміт з нагоди деокупації Бучі прибули прем'єри Словаччини, Словенії та Хорватії.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті