Під Мелітополем підірвано залізничний міст, є загиблі - росЗМІ

Російські окупанти повідомили про удар ЗСУ по залізничному мосту поблизу тимчасово окупованого Мелітополя. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на гауляйтера Запорізької області Володимира Рогова 29 січня.

"ЗСУ, за попередніми даними, випустили по мосту у Запорізькій області три ракети з HIMARS, одну з них вдалося збити", - йдеться у повідомленні.

Він уточнив, що під ударом опинився саме залізничний міст.

Ще один гауляйтер Балицький, якого цитують росЗМІ, заявив про чотирьох загиблих і п'ятьох поранених людей через удар ЗСУ по мосту в Запорізькій області.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що внаслідок атаки була знищена ворожа техніка та окупанти.

"В результаті атаки рашисти підраховують втрати в техніці та живій силі. Ймовірно, у момент "прильоту" шляховодом перевозили військовий вантаж", - пишуть місцеві Telegram-канали.

Як повідомлялося раніше, окупанти повідомили про завдання ракетного удару ЗСУ по автомобільному мосту через річку в Мелітопольському районі Запорізької області.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті