Переселенці з Луганщини отримали гуманітарну допомогу у Рівному та Кропивницькому

Внутрішньо-переміщені особи з Луганської області отримали гуманітарну допомогу у спеціалізованих центрах у Рівному та Кропивницькому. Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор 1 серпня.

У Кропивницькому допомогу отримали 278 переселенців. Їм видавали продуктові набори та предмети одягу.

"За потреби у місцевому координаційному центрі допомоги ВПО з Луганщини людям надавали окуляри, підгузки, ковдри та подушки. Переселенці за тиждень обрали 398 одиниць одягу", - розповів Лисогор.

У Рівному переселенці отримали матраси та постільну білизну. Таких комплектів було видано 2400.

"Донори з Міжнародної організації з міграції, зокрема, надали для луганських переселенців 2444 набори постільної білизни, 2444 матраци, 1243 набори посуду та 1379 наборів побутової гігієни", - розповів Лисогор. 

Як повідомлялося раніше, понад півсотні дітей з Донецької області вирушили на відпочинок до Німеччини

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті