Переселенці з Луганщини можуть отримати консультації з пенсійних питань у Полтаві й Дніпрі 12 січня (адреси, графіки)

Переселенці з Луганської області консультуватимуть з пенсійних питань у Полтаві й Дніпрі 12 січня. Про це повідомили голова Луганської ОВА Артем Лисогор і Телеграм-канал "Креміняни Дніпра" 11 січня. 

"12 січня фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведуть прийом внутрішньо переміщених осіб нашого регіону, які мешкають у Полтаві. Звернутися за вирішенням пенсійних питань можна буде з 9:00 до 15:00 до хабу Лисичанської громади", - написав Лисогор.

Адреса хабу Лисичанської громади: м. Полтава, вул. Пушкіна, буд. 115, каб. 16.

"12 січня 2024 року спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області прийматиме внутрішньо переміщених осіб регіону, які тимчасово мешкають у Дніпрі", - пише Телеграм-канал "Креміняни Дніпра".

Зазначається, що звернутися за вирішенням пенсійних питань можна до гуманітарного хабу Кремінської громади з 10:00 до 15:00 за адресою: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 89.

Раніше повідомлялось, що книжкові полиці тридцяти хабів Луганщини поповнились двома тисячами томів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті