Пенсійники Луганщини ведуть виїзні прийоми в хабах для ВПО в шести регіонах України (адреси)

Співробітники Пенсійного фонду з Луганської області ведуть виїзні прийоми в хабах для переселенців з області в шести регіонах України. Про це повідомила Луганська ОВА у Facebook 9 березня.

"Так, щопонеділка вони приймають переселенців з Луганщини у Черкасах. Звернутися з питаннями, що турбують, можна за адресою: вул. Чехова, 9-а, з 10:00 до 12:00, – сказано в повідомленні. – У цей же час, але щочетверга, ведеться прийом у Полтаві. Адреса: вул. Пушкіна, 115".

Уточнюється, в інших гуманітарних штабах співробітники ГУ ПФУ у Луганській області приймають за попередньою домовленістю.

Зокрема, у Полтаві – вул. Пилипа Орлика, 30. У місті Пирятин на Полтавщині – вул. Соборна, 19.

У Хмельницькому – вул. Кам’янецька, 122. У Дніпрі – пр. Петра Калнишевського, 27-к. У Харкові – Майдан Конституції, 1 (4-й під’їзд).

У Києві – у гуманітарних хабах за адресами: вул. Поліська, 14, вул. Мала Житомирська, 16/3, вул. Марії Приймаченко, 8, вул. Миколи Ушакова, 8-а.

Раніше повідомлялось, що до Луганського хабу на Кіровоградщині на минулому тижні звернулись майже 400 переселенців.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті