Партизани "Жовтої стрічки" встановили прапор України в окупованій Макіївці

Партизани патріотичного руху "Жовта стрічка" підняли прапор України біля мікрорайону "Сонячний" в окупованій Макіївці Донецької області. Про це йдеться у ТГК організації 17 березня.

"Прапор України знову майоріє над Макіївкою! Понад місяць тому ми підняли прапор України в Макіївці", - повідомили активісти.

"Окупанти це побачили та вивісили свою триколорну ганчірку, але пробула вона там недовго", - зазначили українські партизани.

Активісти руху "Жовта Стрічка" підготували новий прапор, який сьогодні майорить біля мікрорайону "Сонячний". Він височіє над дорогою, якою щодня проїжджають тисячі окупантів", - йдеться у повідомленні.

"Жодні фейкові вибори та псевдореферендуми рашистів не змінять того, що Донецьк, Макіївка, Горлівка, Єнакієве — це все Україна!", - акцентували у "Жовтій стрічці".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті