Палата представників США затвердила бюджет уряду без грошей для України, попереду - схвалення Сенатом

Палата представників Сполучених Штатів затвердила бюджет уряду без грошей для України й Ізраїлю 14 листопада, тепер законопроект має схвалити Сенат. Про це повідомило CNN 14 листопада.

"Пропозицію нового спікера Майка Джонсона схвалили на двопартійній основі: 336 голосів (з них 209 - демократи) проти 95 (93 республіканці та двоє демократів). Законопроект не передбачає додаткової допомоги для України чи Ізраїлю", - йдеться в повідомленні.

Державне фінансування закінчується 17 листопада, до цього часу новий законопроект має схвалити Сенат.

Зазначається, що двоступеневий план продовжує фінансування до 19 січня для пріоритетних сфер, включаючи військове будівництво, справи ветеранів, транспорт, житлове будівництво та міністерство енергетики. Все, що не охоплено першим кроком, буде фінансуватися до 2 лютого.

Уточнюється, що палата представників Сполучених Штатів Америки схвалила законопроект про фінансування уряду, щоб уникнути шатдауну - тимчасової часткової зупинки роботи державних органів.

Видання підкреслює: представник Білого дому сказав журналістам, що президент Джо Байден готовий підписати законопроект про фінансування уряду, якщо його ухвалить Сенат. 

"Якщо він пройде Сенат, президент підпише цю постійну резолюцію, яка підтримує поточний рівень фінансування і не містить шкідливих політичних поправок", - сказав чиновник.

Раніше повідомлялось, що США нададуть фінансову допомогу Міжнародному центру з розслідування російських злочинів в Україні.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті