Відповідальність за смерть Дугіної взяла на себе "Національна Республіканська Армія" – Пономарьов

Відповідальність за ліквідацію дочки одіозного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна, взяла на себе російська організація «Національна Республіканська Армія». Про це заявив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в ефірі в ефірі Ютуб-каналу "Ранок лютого".

Пономарьов нагадав, що вбита Дар'я Дугіна, як і її батько, пропагувала знищення українців, як нації, закликала здійснювати насильство і вбивства на окупованих територіях, виправдовувала терористичний акт в Оленівці, коли були вбиті українські військовополонені.

"Ця акція, як і багато інших партизанських акцій прямої дії, здійснені на території росії за останні місяці, реалізована Національною республіканською армією. Ми встановили зв'язок з її бійцями за допомогою нашого ресурсу Роспартизан, який висвітлює наростаючу хвилю опору в росії. Бійці НРА уповноважили мене сьогодні зачитати їх маніфест" - заявив він.

Також Пономарьов опублікував маніфест НРА.

Як повідомлялось раніше, у Підмосков'ї підірвали позашляховик дочки ідеолога російського фашизму Олександра Дугіна.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті