"ОстроВ" у партнерстві з об’єднанням "Вікно Відновлення" висвітлюватиме відбудову України

ГО "Центр досліджень соціальних перспектив Донбасу" (інформаційне агентство "ОстроВ")  стає партнером об’єднання незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів "Вікно Відновлення", щоб разом посилювати дискурс відбудови України. Усі матеріали мережі будуть доступні на окремому сайті-агрегаторі, що дозволить розширити коло наших читачів.

"Вікно Відновлення" - це об’єднання незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів. Усі разом розповідають про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі. Партнерами стали вже понад 50 медіа, 20 громадських організацій і аналітичних центрів.

У числі напрямків діяльності тих, кого об’єднало "Вікно Відновлення", - мережування журналістів, експертів, лідерів громад; контролювання процесів; викриття корупції, аналіз витрат, проведення розслідувань. Крім того, це проведення досліджень і перетворення експертних знань на зрозумілий план дій - з метою пояснити складне просто. Серед наших цілей також - публікація локальних історій про проблеми окремих людей і цілих регіонів; посилення дискурсу відновлення з акцентом на важливості потужних змін. 

У партнерстві з "Вікном Відновлення" журналісти "ОстроВа" готуватимуть статті й розслідування відповідної тематики. 

Усі журналістські матеріали мережі "Вікном Відновлення" будуть доступні на окремому сайті-агрегаторі. Крім того, "Вікно Відновлення" допомагатиме партнерам в дистрибуції матеріалів на тему відбудови у соціальних мережах.

Зазначимо, що символом об’єднання є саме вікно з кількох причин. По-перше, це символ прозорості, контролю та нульової толерантності до корупції. По-друге, зараз в Україні за кожним розбитим від обстрілів вікном стоять історії людей, і мета учасників об’єднання - робити їх видимими навіть з найвіддаленіших громад. Крім того, об’єднання "Вікно Відновлення" прагне бути свого роду "єдиним вікном", де можна знайти інформацію про всі процеси відновлення - відбудову, релокацію, програми підтримки тощо. 

Щоб дізнаватись новини про відбудову України, слідкуйте за інформацією "Вікна Відновлення" на сайті, а також у соцмережах: Facebook Instagram Telegram.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті