"Ощадбанк" запускає в роботу мобільні відділення для чотирьох прифронтових областей

"Ощадбанк" запускає пересувні відділення на базі автофургонів, які працюватимуть на території чотирьох прифронтових областей України. Про це повідомила пресслужба установи. 

В них надаватимуть фінансові послуги мешканцям прифронтових районах у Донецькій, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях, в яких нині не працюють відділення жодного банку. 

Броньовані відділення мають тривожні кнопки, сигналізацію, автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції, а також оснащені супутниковим зв’язком.

"В них наші клієнти незабаром отримають можливість відкривати поточні рахунки, оформлювати депозити, перевипускати платіжні картки, здійснювати грошові перекази, отримувати соціальні виплати та інші банківські послуги", - поінформував заступник голови правління "Ощадбанку" Антон Тютюн.

За даними пресслужби банку, це перший такий проєкт в Україні, коли фінустанова розробила спеціальний формат відділення для роботи в прифронтовій зоні на базі автотранспорту.

"Ще одне пріоритетне завдання – не лише забезпечити обслуговування клієнтів, а й гарантувати безпеку відвідувачів і співробітників. Тому автомобілі мають сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на Донеччині за 10 місяців "Ощадбанк" надав кредити понад 50 підприємствам.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті