"Ощадбанк" почав відкривати картки "єВідновлення" для виплат за пошкоджене житло

"Ощадбанк" розпочав оформлення цифрової картки "єВідновлення" для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого через бойові дії житла. Про це 16 серпня повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що картку можна відкрити в мобільному додатку "Ощад 24/7".

Щоб отримати допомогу в застосунку треба обрати розділ "Замовити картку". Серед переліку доступних карток обрати "єВідновлення" та підтвердити замовлення. Далі – подати заявку на отримання виплати  у застосунку "Дія": Послуги – "єВідновлення" – Подати заяву про виплату.

В банку нагадали, що сума грошової допомоги залежить від складності пошкоджень і визначається комісією, яка проводить обстеження пошкодженого майна та фіксує руйнування. Житло має підлягати відновленню і  знаходитись на деокупованій території, де не ведуться активні бойові дії.

Максимальна сума компенсації становить 200 тисяч гривень. Гроші потрібно використати протягом 12 місяців з дня їх отримання. Після цієї дати залишок коштів автоматично повертається до бюджету.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті