Окупаційна "влада" втікає з Херсонської області

Так звана "влада" поступово втікає з окупованої території Херсонської області, намагаючись  об'їхати Кримський міст і знайти безпечніші маршрути. Про це розповіла речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, повідомляє телеканал FREEДОМ.

“Ця ситуація продовжує розвиватися. Поступово вони намагаються звідти ретируватися під різними приводами, використовуючи і сімейні особливості, внутрішньосімейні причини, супроводжуючи близьких, супроводжуючи дітей. Намагаються виїжджати і вивозити документи. Це триватиме ще якийсь період часу, тому що вся “влада” одразу виїхати не може, а такими короткими перебіжками і, на їхню думку, дещо непомітно просочуватися туди за поребрик вони намагаються. Тим не менш, ми все одно спостерігаємо і активність на Кримському мосту, і активність на маршрутах, які передбачають материкове прямування. Це свідчить про те, що не всі довіряють безпеці Кримського мосту і намагаються їхати в об’їзд”, — сказала вона.

За іі даними, окупаційна так звана “адміністрація” Херсонської області на чолі з Сальдо так само швидко переміщуються, як загалом окупаційна “влада” та війська.

“Тому що спокою їм ніде немає. Де б вони не з’явилися, відбувається серйозна робота сил опору, виявляються їхні місця дислокації, визначаються координати для роботи Сил оборони, і вони не почуваються там спокійно. У більшості випадків вони намагаються базуватися в районних центрах, зокрема Скадовськ, але з нього вони вже переїхали, можна сказати, остаточно. Тому що останнім часом там вони не фігурують. Тяжіють вони ближче до Генічеська, але час від часу переїжджають і в інші місця дислокації, зокрема використовуючи рекреаційну зону”, — сказала Гуменюк.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті