Окупаційна "влада" в Донецьку не запустила 18 міських котелень - півтори тисячі будинків і соцоб'єктів без тепла

Для проходження опалювального сезону в окупованому Донецьку не запущено 18 котелень. Про це повідомляє так звана "міськадміністрація" з посиланням на інформацію "Донбасстеплоенерго" на 23 жовтня.

Зазначається, що через прориви на теплотрасах і перебої в подачі води без опалення залишається 1442 будинки та 144 об'єкти соціальної сфери. 

"Загалом зафіксовано 354 пориви теплотрас від котелень до будинків і 82 пориви внутрішньобудинкових мереж", - ідеться в повідомленні.

При цьому окупанти запевняють, що всі наявні ремонтні бригади займаються ліквідацією аварійних ситуацій.

Як повідомлялося, російський чиновник Андрій Чертков, відряджений Кремлем на посаду "заступника голови уряду ДНР", заявив, що процедура запуску котелень, яка розпочалася в "ДНР", не означає подачу тепла в будинки.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті