Окупанти змінили тактику на лівому березі Херсонщини - ОК "Південь"

На лівому березі Херсонської області росіяни намагаються атакувати більшою кількістю дрібніших штурмових груп. Про це повідомляє у Фейсбук оперативне командування "Південь".

"В операційній зоні Сил оборони півдня триває контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на лівому березі Херсонської області наші військові нарахували 8 спроб російських терористів атакувати більшою кількістю дрібніших штурмових груп. Усі атаки були відбиті. Після втрат ворог відступив, втім не всі групи змогли повернутись до вихідних позицій.

"Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій", - додало командування.

Нагадаємо, авіація ЗСУ 2 квітня атакувала 13 районів розміщення окупантів. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті