Окупанти здивовані "бавовною" в Маріуполі – у ЗСУ розказали про знищення складів та техніки ворога

Російські окупанти здивовані "бавовною" в районі Маріуполя. Про це повідомив спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський в ефірі телемарафону 26 лютого.

"Ворог дещо здивований "бавовною", яка відбувається на тому напрямку (у районі Маріуполя, - ред.). В Маріуполі вже облаштовані були склади і палива, і техніки, і боєприпасів. Саме тому було прийняте рішення про роботу, яка там зараз проводиться – це знищення складів та техніки, удари по об'єктам, де знаходяться вояки", - сказав він.

За його словами, окупанти у Маріуполі думають про переміщення складів з паливом та боєприпасів у більш безпечні місця.

"У Маріуполі деяка паніка виникла, тому що, наприклад, українські РСЗВ мають 70 км, а до, наприклад, Вугледару - 80 км. Це викликає певну занепокоєність. Зрозуміло, що у Вугледарі зараз розмістити РСЗВ неможливо, але все-таки сумніви у ворога вже з'явилися, бо там "бавовна" дуже активно почалась по складам палива та боєприпасів", - зазначив Олексій Дмитрашківський.

Він також розказав, що окупанти забороняють мешканцям говорити про те, що це були безпілотники.

"Змушують людей розповідати, що це працювало ППО", - додав він.

Як повідомлялося раніше, у тимчасово окупованому Маріуполі декілька днів поспіль лунали вибухи, зокрема, на військових об'єктах рашистів.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті