Окупанти за добу 73 рази обстріляли територію України та намагалися атакувати 15 населених пунктів

Російські окупанти за добу 73 рази обстріляли територію України та намагалися атакувати понад 15 населених пунктів. Про це 16 лютого у ранковому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Протягом доби противник завдав 3 ракетних та 18 авіаційних ударів. Крім того, зафіксовано 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Російські окупанти стріляли по цивільній інфраструктурі Донеччини та Херсонщини. Є поранені та загиблі серед мирного населення", - повідомили українські військові.

Окремо в Генштабі наголосили, що на всій території України зберігається небезпека подальших російських ударів. Також минулої доби окупанти намагалися атакувати понад 15 населених пунктів на Авдіївському, Бахмутському, Куп'янському, Лиманському та Шахтарському напрямках.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах понад 15 населених пунктів. Зокрема, біля Білогорівки та Серебрянського лісництва Луганської області та Федорівки, Бахмута, Діліївки, Авдіївки, Водяного, Первомайського, Мар'їнки, Новомихайлівки, Вугледара, Пречистівки і Новосілки на Донеччині", - додали наші захисники.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що 28 обстрілів із РСЗВ окупантів припали на Покровськ Донецької області та територію Херсонщини.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті