Окупанти за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини та поранили 2 людей

Російські окупанти за добу 20 січня 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, поранили 2 людей. З лінії фронту евакуйовано 106 осіб, у тому числі 19 дітей. Про це у Телеграм повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Покровський район. Напередодні росіяни випустили 3 ракети по Новогродівці — пошкодили 55 приватних будинків, багатоповерхівку, дитсадок, школу і адмінбудівлю. Селидове зазнало 2 ударів — пошкоджено 2 п'ятиповерхівки, 8 приватних будинків, підприємство, 7 гаражів, 2 господарчі споруди, 2 нежитлові приміщення і ангар. У Мирнограді росіяни поцілили в заклад культури.

Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено 6 приватних будинків, школу, дитсадок і крамницю. Лиманська громада зазнала 10 обстрілів.

Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Щербинівці і 2 у Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджені багатоповерхівку, 3 приватні будинки і промислову будівлю. У Сіверську зруйновано будинок, ще 2 пошкоджено", - повідомив очільник ОВА. 

Нагадаємо, РФ вночі 21 січня обстріляла Костянтинівку на Донеччині та знищила школу. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті