Окупанти з десантно-штурмової дивізії відмовились виконувати бойові завдання в районі Старомайорського - Генштаб

Військовослужбовці десантно-штурмової дивізії РФ відмовились виконувати бойові завдання в районі Старомайорського на Донеччині. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 28 липня.

"На тлі успішних бойових дій Сил оборони України та через значні втрати загарбників у живій силі, в підрозділах російських окупаційних військ збільшилась кількість відмов від участі у бойових діях, – сказано в повідомленні. – Так, в районі населеного пункту Розівка Запорізької області близько 60 російських військовослужбовців зі складу 247 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії ЗС РФ відмовились виконувати бойові завдання в районі села Старомайорське Донецької області".

Зазначається, що при цьому окупанти частково вивели з ладу власну автомобільну та бронетанкову техніку.

Раніше повідомлялось, що серед "мобіків", які чекають відправки в Україну, збільшились випадки дезертирства та самокаліцтв.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті