Окупанти вивозять речі з Севастопольських бухт, переміщуючи їх у Новоросійськ - ОК "Південь"

У Чорноморському флоті росії, який розмістився між Тарханкутським півостровом у бік Новоросійська, відбувається певна передислокація, росіяни потрохи вивозять речі з Севастопольських бухт. Про це повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі 24 Каналу.

За її словами, спостерігається курсування росіян між Севастополем та Новоросійськом.

"Дислокація для них поки що залишається та сама. Вони були між Тарханкутським півостровом у бік Новоросійська. Але активність великих десантних кораблів в морі минулого тижня могла свідчити, що вони вивозять речі з Севастопольських бухт, переміщуючи їх у Новоросійськ", – зауважила Гуменюк.

Вона зазначила, що окупанти курсують між Севастополем та Новоросійськом. Вона додала, що пришвидшеного темпу ворога не спостерігають, але є певна активізація.

"Навряд чи у них є стільки людей, які готові там заповнити 7 великих десантних кораблів та відійти на відстань до берега, який контролює Україна, щоб висадитись. Підходу туди не було, а курсування між Севастополем та Новоросійськом ми спостерігали", – сказала вона.

Як розповіла речниця ОК "Південь", росіяни продовжують чергувати у морі попри усі обставини, у тому числі – погодні умови.

"Ракетоносії продовжують чергування в морі. Вони перебувають у розосередженому стані, щоб не бути зібраними в одному конкретному місці та не бути ураженими", – пояснила Гуменюк.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті