Окупанти видали паспорти РФ уже близько 80 відсоткам населення на захопленій Донеччині

У МВС РФ заявили, що паспорти РФ залишилося отримати лише 20,8% населення квазіутворення "ДНР", - пишуть пропагандистські ЗМІ 24 жовтня.

"Інформуємо, що із заявами на видачу паспорта громадянина Російської Федерації, що засвідчує особу громадянина Російської Федерації на території Російської Федерації, звернулося 79,2% мешканців Донецької Народної Республіки, залишилося документувати 20,8%", - заявили в МВС РФ.

Росіяни визнали, що всіляко намагалися "опаспортиризувати" населення захоплених районів.

"Для організації прийому заяв на видачу паспортів у регіоні були розгорнуті тимчасові пункти прийому та видачі документів, задіяні об'єкти для друку паспортів, використані можливості виїзних мобільних груп і мобільних пунктів і офісів для прийому та видачі документів жителям республіки, які проживають у віддалених місцевостях, а також тяжкохворим, інвалідам і малорухомим особам", - ідеться в повідомленні.

При цьому окупанти не нагадали, що на захоплених територіях люди змушені отримувати паспорт РФ, щоб отримати доступ до життєво необхідних послуг.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті