Окупанти вночі вдарили по Краматорську і Костянтинівці - під ударом промзона і приватний сектор

Російські окупанти обстріляли Краматорськ і Костянтинівку на Донеччині. Про це 30 квітня у Facebook повідомили голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко, мер Краматорська Олександр Гончаренко та міськрада Костянтинівки.

"Знову нічний обстріл Краматорська. Промзона і хаотично по приватному сектору", - розповів мер Краматорська.

На щастя, внаслідок цього обстрілу обійшлося без постраждалих. Руйнування внаслідок удару ще уточнюються.

Також без жертв обійшлося і під час обстрілу Костянтинівки. Однак у місті частково відсутнє водопостачання.

"30.04.2023 о 00:30 стався ракетний обстріл міста, внаслідок чого пошкоджено один об'єкт інфраструктури, 6 авто, 2 причепи. Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС "Біла Гора", - повідомили в міській військовій адміністрації.

Своєю чергою, Павло Кириленко підтвердив, що внаслідок обстрілів обійшлося без постраждалих. Також він уточнив, що пошкоджень у Костянтинівці зазнали 10 будинків та інфраструктурний об'єкт. По Краматорську ж росіяни випустили п'ять ракет.

"На щастя, обійшлося без постраждалих: 2 ракети впали в полі за містом, 2 - у промисловій зоні, 1 - у приватному секторі поблизу житлового будинку, але пошкодило лише асфальтове покриття", - розповів глава ОВА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти вночі обстріляли Херсон і область, убивши одного і поранивши ще трьох людей.
 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті