Окупанти влаштовують флешмоб із відмови від українського громадянства на окупованій території Херсонщини

Російські окупанти влаштовують флешмоб із відмови від українського громадянства на окупованій території Херсонської області. Про це повідомив у Телеграм речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

"На тимчасово окупованих територіях Херсонської області окупаційна адміністрація проводить "флешмоб", у рамках якого всі колаборанти знімають відео з відмовою від українського громадянства", - написав він у телеграм-каналі.

Назаров наголосив, що в Україні немає процедури відмови від громадянства і про це відомо росіянам.

За його словами, "мета акції "згуртувати" колаборантів в очікуванні можливого контрнаступу.

"Так, фактично окупаційна влада намагається "помаркувати" зрадників. Водночас, відео мають і пропагандистську мету, адже покликані створити ілюзію тотальної підтримки окупантів з боку місцевого населення", - підсумував речник командування.

Як повідомлялося, російський диктатор путін наказав вважати "іноземцями" жителів окупованих територій України, якщо вони не отримають паспорт РФ. 

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті