Окупанти віджимають шахти Луганщини, які вважають перспективними: "міністр" підписав договір про оренду майна трьох підприємств

Російські окупанти віджимають підприємства вугільної промисловості Луганщини, які вважають перспективними. Відповідний черговий договір із російським підприємством підписав так званий "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості ЛНР" Денис Ярош 27 січня, - пише окупаційне відомство в Телеграм. 

"Міністр палива, енергетики та вугільної промисловості ЛНР Денис Ярош і генеральний директор АТ "ВГ "Родіна" Денис Куренець на полях Міжнародної виставки-форуму "Росія" підписали договір оренди майна шахти "Білоріченська", ГЗФ "Білоріченська" і виробничого підрозділу "Краснодонське навантажувально-транспортне управління", - сказано в повідомленні.

За словами окупантів, це "знаменує запуск реалізації концепції реформ вугільної промисловості в ЛНР". 

"Сьогоднішнє підписання означає, що ми готові перезапустити роботу перспективних шахт ЛНР за стандартами РФ", - цитуються в повідомленні слова Яроша.

Раніше повідомлялося, що через відсутність світла і води в окупованому Должанську Луганської області зупинилися відразу п'ять шахт.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті