Окупанти вдарили по єдиній працюючій лікарні в Авдіївці та скинули авіабомбу на Велику Новосілку

Російські окупанти за добу атакували єдину працюючу лікарню в прифронтовій Авдіївці та спрямували керовану авіабомбу на Велику Новосілку Волноваського району. Про це 2 вересня повідомила поліція Донеччини.

Усього під ворожим вогнем перебували 14 населених пунктів: Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, Велика Новосілка й Петрівка, Нетайлове, Новоолександрівка, Новоукраїнка, Предтечине, Шахтарське, Шевченко. Пошкоджено дев’ять житлових будинків, лікарню й медичний транспорт, електромережі.

Зокрема, з артилерії росіяни накрила село Шевченко Вугледарської громади, а у Красногорівці ворожим снарядом поранено цивільну особу, ще одну – в Нетайловому.

Внаслідок атак по Авдіївці руйнувань зазнали дві будівлі лікарні. У Великій Новосілці ударом авіабомби знищено приватний будинок. 

Як повідомлялося, загарбники 1 вересня вбили одного жителя Донеччини, ще три людини дістали поранення.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті