Окупанти в "ДНР/ЛНР" на споруджуваних трасах у Ростовську область укладають верхній шар асфальтобетону

У квазіутвореннях "ДНР" і "ЛНР" розпочали укладання верхнього шару асфальтобетону на трасах, що з'єднують їх із Ростовською областю. Про це пишуть росЗМІ, цитуючи заступника голови уряду РФ Марата Хуснулліна 15 квітня.

Зазначають, що роботи тривають на ділянці від окупованих Луганська і Донецька до незаконних пунктів пропуску "Ізварине" та "Успенка".

"Статус автодороги федерального значення трасі Р-260 надано торік: вона проходить територією Волгоградської, Ростовської областей і Луганської народної республіки, будучи, зокрема, важливою транспортною артерією для вантажоперевезень. Зараз на цій автодорозі на території ЛНР йде укладання понад 80 км верхнього шару асфальту. Також у хорошому темпі тривають ремонтні роботи на понад 50 км траси Донецьк - Харцизьк - Амвросіївка до КПП Успенка. Тут задіяно близько 120 фахівців і понад 70 одиниць спецтехніки", - розповів російський віце-прем'єр.

Також повідомляється, що на обох трасах триває ремонт водопропускних труб і монтаж бар'єрного огородження. Після цього встановлять зупинкові павільйони, дорожні знаки і нанесуть розмітку.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті