Окупанти в Бердянську втратили значну кількість солдатів після вибухів на базі - Федоров

Унаслідок вибухів у Бердянську російські окупанти втратили значну кількість солдатів. Про це 28 травня в ефірі національного телемарафону заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Ми розуміємо, що досить суттєва кількість рашистів більше ніколи не зможе воювати проти наших Збройних сил України", - зазначив.

Також мер Мелітополя підтвердив інформацію, що вибухи пролунали на базі відпочинку "Хімік", яку росіяни перетворили на базу. Там спостерігалася "величезна концентрація" живої сили та техніки окупантів.

Федоров додав, що ворог зазнає втрат на Запорізькому напрямку щодня. Але, попри таку ситуацію, росіяни продовжують перекидати нове гарматне м'ясо в регіон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вибух у центрі окупованого Мелітополя.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті