Окупанти у Криму викопали близько 8 кілометрів окопів від Євпаторії до Заозерного

На узбережжі від Євпаторії до села Заозерного російські війська викопали лінію окопів завдовжки 7 кілометрів 800 метрів. Про це свідчать супутникові знімки, пише Крим.Реалії.

Ще на початку березня 2023 року довжина споруд була трохи більше трьох з половиною кілометрів. Відео із супутника на початку березня опублікувало українське командування «Південь».

На початку весни в медіа набула широкого резонансу інформація про те, що в Криму будують зміцнення споруд прямо на пляжах біля Євпаторії. Відповідне відео з окопами на пляжах було опубліковано у мережі.

«Навряд це має пряме відношення до обстановки на фронті. Ну тому, що як би нам усім не хотілося, але повторення чогось на кшталт операції «Оверлорд», тобто висадки десанту в Нормандії 1944 року – масований десант, багато десантних кораблів, кидання на берег великі маси піхоти, повітряний десант спускається. на жаль, нам це не загрожує. Ну, по-перше, тому що десантних кораблів у нас, скажімо так, небагато. Схоже, тут росіяни займалися імітацією діяльності», – розповів військовий експерт, оглядач військового порталу Defense Express Іван Киричевський.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті